Monday, August 9, 2021

یادگیری زبان

 

بزرگ ترین چالش در یادگیری یک زبان خارجی چالش حافظه است. با وجود هزاران لغت و قوانین گرامر برای به یاد داشتن، شما برای حفظ آن چه که می آموزید به تمام کمکی که می توانید دریافت کنید، احتیاج دارید. این جایی است که تمرکزی زودهنگام روی تلفظ وارد کار می شود: اگر شما به علم حافظه توجه کنید، درمی یابید که به یاد داشتن لغاتی که نمی توانید به خوبی تلفظ کنید خیلی سخت تر است. و یکی از دلایلی که زبان های خارجی می توانند گول زننده باشند این است که آن ها پر از لغاتی هستند که تلفظ سختی دارند و به حافظه سپردنشان سخت است. شما می توانید آن چالش را از همان ابتدا با آموزش گوش های خود از بین ببرید. تعدادی مزیت های جانبی هم برای شما خواهد داشت: فهم شنیداری بهتر، صحبت بهتر، فراگیری سریع تر لغات، و گویشورانی بومی که به جای تغییر زبان به انگلیسی به زبان خودشان با شما صحبت خواهند کرد.
پس شما چه طور این کار را انجام می دهید؟ یادگیری تلفظ درست، دو گام اصلی را لازم دارد: اول، شما باید گوش های خود را به شنیدن صداهای جدید زبان مقصدتان آموزش دهید، و دوم این که، شما باید دهان خود را به تلفظ کردن آن ها آموزش دهید. برای گام اول، تعدادی وبسایت وجود دارند که در فرایند شروع مجموعه ای از اپلیکیشن هایی هستند که این کار را برایتان انجام دهد (و طراحی یک راهنمای رایگان برای این که خودتان آن اپلیکیشن ها را برای هر زبانی که من پوشش نمی دهم، ارتقا دهید). برای گام دوم – آموزش دهان خودمن یک مجموعه از ویدئوها و دسته ای از فلش کارت ها را منتشر کرده ام تا در آموزش الفبای آوایی بین المللی (IPA) به شما کمک کند. شما با کمک آن می توانید بیاموزید که تلفظ چه طور در دهان شما انجام می شود (به انگلیسی)، و آن ایده ها را در زبان مقصد خود به کار بگیرید.

هیچ ترجمه ای نباشد
لحظه ای که شما انگلیسی را به طور کامل از مطالعات زبانی خود بیرون می کنید همان موقعی است که شروع می کنید به فکر کردن در زبان مقصد خود. شما می توانید این کار را از همان روز اول انجام دهید. با تصاویر و به تدریج رفتن به طرف تعریف های ساده و و فلش کارت های پر کردن جای خالی شروع کنید (به قسمت زیر رجوع کنید)، و شما می توانید بدون آن گام ذهنی اضافه شده ی ترجمه از و ترجمه به انگلیسی لغات و گرامر یک زبان را به خود آموزش دهید، و در واقع به جای توانایی ترجمه در آن سلیس شوید.

No comments:

Post a Comment