Thursday, October 15, 2020

معرفی بهترین سایت‌ سازهای خارجی در سال 2020

 

معیارهای انتخاب یک سیستم مدیریت محتوای مناسب

توصیه می‌کنیم قبل از مطالعه و مقایسه برترین سیستم‌های مدیریت محتوا، انتظارهایی که از وب‌سایتتان دارید را بنویسید. هدف وب‌سایت خود را مشخص و فهرست گزینه‌های موردعلاقه سایتتان را یادداشت کنید. به‌عنوان‌مثال، می‌توانید مواردی مانند بخش وبلاگ، گالری عکس، فروشگاه آنلاین، سیستم رزرو، فرم تماس، نوار لغزنده و غیره را در نظر بگیرید. در ضمن، گزینه‌های رشد و توسعه سایت خود را فراموش نکنید. آیا به‌طور منظم به داده‌های وب‌سایت خود اضافه می‌کنید؟ آیا به بخش وبلاگ نیاز دارید؟ آیا در آینده محصول‌های بیشتری در وب‌سایت خود خواهید داشت؟

الهام بگیرید.

اگر در مورد آنچه که می‌خواهید مطمئن نیستید، بد نیست نگاهی به رقبای خود بیندازید یا از وب‌سایت‌های دیگر الهام بگیرید. بسیاری از توسعه‌دهندگان وب، قبل از انتشار سایت خود، آن را در شبیه‌سازهای هاستینگ مانند XAMPP تست می‌کنند. شما هم می‌توانید از این گزینه برای آزمایش سیستم‌های مختلف استفاده کنید. بهتر است سیستم مدیریت محتوایی را انتخاب کنید که پاسخگوی رشد و توسعه شما در آینده باشد.

در ادامه، فهرست سایت سازها و برنامه‌هایی که در این مقاله آنها را باهم بررسی خواهیم کرد مشاهده می‌کنید. این بررسی به شما برای انتخاب مناسب‌ترین روش، کمک خواهد کرد.

1- سیستم مدیریت محتوای WordPress

(WordPress.org) که معمولا به‌عنوان «خود میزبانی وردپرس» نیز شناخته می‌شود محبوب‌ترین پلتفرم (Platform) ساخت وب‌سایت در جهان است. بیش از 28 درصد از تمام وب‌سایت‌های اینترنتی توسط وردپرس پشتیبانی می‌شوند. دو نسخه از وردپرس وجود دارد. (WordPress.org) و (WordPress.com).

تفاوت (WordPress.org) و (WordPress.com)

(WordPress.com) و (WordPress.org) به هم مربوط نیستند ولی به دلیل تشابه نام و علامت تجاری ثبت‌شده یکسان، مردم تصور می‌کنند که باهم ارتباط دارند. (WordPress.com) یک وبلاگ میزبانی وب با محدودیت است که از پلتفرم متن‌باز (Open Source Software) وردپرس در هسته خود استفاده می‌کند. در این پلتفرم شما تا قبل از پرداخت هزینه‌ها قادر به آپلود پلاگین (افزونه)، قالب‌های سفارشی و غیره نخواهید بود. بسیاری از کاربران از (WordPress.com) برای شروع کار خود استفاده می‌کنند. (WordPress.com) توسط مت چارلز مولنوگ (Matt Mullenweg) که از بنیان‌گذاران شرکت وردپرس بود، ساخته شد.


بسیاری از کارکنان وردپرس، همکاران (WordPress.org) هستند. باوجوداین مبانی مشترک، دو پروژه، نهادهای کاملا متفاوتی دارند. (WordPress.org) بانام مستعار خود میزبانی وردپرس (Self-Hosted WordPress) و خانه سیستم مدیریت محتوا، بسیار توسعه‌پذیر و قدرتمند است. در (WordPress.org) شما می‌توانید از قابلیت‌هایی مثل بارگذاری یا دانلود افزونه، قالب دلخواه، ایجاد عضویت در سایت و آموزش‌های وردپرس، بدون هیچ‌گونه محدودیتی استفاده کنید.

مزایای WordPress:

1- وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای متن‌باز و رایگان است. برخلاف دیگر سایت سازها، شما به یک هاست جداگانه برای میزبانی سایت خود نیاز دارید. این موضوع از آن چیزی که به نظر می‌رسد بسیار آسان‌تر است.
2- در وردپرس شما کنترل کاملی روی وب‌سایت خود دارید. از این سیستم می‌توانید برای ساختن هر نوع وب‌سایتی با هر موضوعی استفاده کنید؛ به‌عنوان‌مثال، یک فروشگاه آنلاین، انجمن‌های اجتماعی، شبکه اجتماعی، وب‌سایت عضویت، تفریحی، سازمانی و موارد دیگر.
3- قالب‌های بسیار زیادی برای وردپرس نوشته‌شده‌اند. می‌توانید از آنها برای طراحی وب‌سایت خود استفاده کنید. باوجود افزونه‌هایی مانند (Beaver Builder) می‌توانید به‌آسانی و با کشیدن و رها کردن (drag & drop)، صفحه‌های زیبا و حرفه‌ای در وردپرس ایجاد کنید.

وردپرس


4- در وردپرس به بیش از 50،000 افزونه رایگان دسترسی دارید. استفاده از این افزونه‌ها ویژگی‌ها و قابلیت‌های بیشتری به وب‌سایت شما اضافه می‌کنند.
5- وردپرس به چندین زبان ترجمه‌شده است. می‌توانید با استفاده از وردپرس، وب‌سایت‌هایی چندزبانه ایجاد کنید.

معایب WordPress:

1- شما باید وب‌سایت خود را مدیریت کنید. برای این کار، باید استفاده از سیستم جدید را یاد بگیرید. شاید این منحنی یادگیری برای بسیاری از افراد مبتدی کمی دشوار به نظر برسد.
2- باید به‌طور پیوسته، وردپرس و افزونه‌ها را به‌روزرسانی کنید و به پشتیبان‌ گیری از داده‌های سایت خود ادامه دهید.

 

2- پلتفرم میزبانی SiteBuilder.com


(SiteBuilder.com) یا «سایت ساز» یک پلتفرم سازنده وب‌سایت و ویرایشگر ساده قالب است. این پلتفرم مجموعه وسیعی از ابزارهای ساخت وب‌سایت را در اختیار کاربرانش قرار می‌دهد. به‌این‌ترتیب شما بدون نوشتن کد یا یادگیری مهارت‌های فنی می‌توانید وب‌سایت خود را به‌طور کامل مدیریت کنید.

نقاط مثبت SiteBuilder.com:

1- سایت ساز یک پلتفرم کاملا میزبانی‌شده برای ساخت وب‌سایت شما ارائه می‌دهد. درنتیجه شما نیازی به پرداخت هزینه جداگانه برای میزبانی وب‌سایت خود ندارید.
2- سایت ساز یک برنامه همه‌کاره است که در آن نام دامنه، آدرس ایمیل مارک‌دار، تبلیغات گوگل، فضای میزبانی و قالب رایگان در یک مجموعه ارائه می‌شوند.
3- سایت ساز هزاران قالب وب‌سایت را برای انواع وب‌سایت‌ها ارائه می‌دهد. می‌توانید با کلیک روی هر یک از این طرح‌ها کار خود را آغاز کنید. تمام این قالب‌ها با استفاده از ابزار کشیدن و رها کردن به‌طور کامل قابل ویرایش هستند.


4- در این سیستم می‌توانید محصول خود را به‌صورت آنلاین به فروش برسانید. با ثبت‌نام در این سامانه به‌طور خودکار و با استفاده از آدرس ایمیل، شما یک حساب کاربری جدید پی‌پال (PayPal) برای دریافت هزینه از مشتریان شما ایجاد می‌شود.

نقاط ضعف SiteBuilder.com:

1- سایت ساز یک پلتفرم میزبانی است درنتیجه شما به ابزارهای موجود در این سامانه محدود می‌شوید.
2- طرح حساب کاربری رایگان آنها دارای تبلیغات است. بنابراین اگر به دنبال یک سایت حرفه‌ای هستید باید حساب کاربری رایگان خود را به‌حساب کاربری پولی ارتقا دهید. اگر می‌خواهید به‌سرعت یک وب‌سایت بسازید، سایت ساز می‌تواند این کار را برای شما انجام دهد. اما به خاطر داشته باشید این‌یک سیستم مدیریت محتوا مانند وردپرس نیست، بنابراین نمی‌توانید پلتفرم خود را گسترش دهید.

۳- پلتفرم میزبانی Wix


ویکس (Wix) یک سازنده وب‌سایت، مبتنی بر فضای ابری (Cloud Data Storage) است. این قابلیت، سهولت استفاده از ویژگی‌های قدرتمند ساخت وب‌سایت را فراهم می‌کند.

نقاط مثبت Wix:

1-  ویکس یک پلتفرم کاملا میزبانی است، بنابراین مجبور نیستید مبلغی جداگانه برای میزبانی پرداخت کنید. برای انتخاب طرح وب‌سایت خود به صدها قالب دسترسی خواهید داشت. هر قالب به‌طور کامل، قابل‌ویرایش است و می‌توانید با توجه به سلیقه خودتان آن را دست‌کاری کنید.

Wix


2-  در ویکس ده‌ها برنامه رایگان و پولی وجود دارد. با نصب این برنامه‌ها می‌توانید ویژگی‌ها و قابلیت‌های جدیدی را به وب‌سایت خود اضافه کنید. بعضی از این برنامه‌ها توسط ویکس و برخی دیگر توسط توسعه‌دهندگان شخص ثالث (Third-Party Developers) ایجاد‌شده‌اند.
3- ویکس، یک طرح رایگان با پهنای باند محدود و امکان ذخیره‌سازی ارائه می‌دهد. می‌توانید از این طرح برای آزمون کشیدن و رها‌سازی المان‌ها در وب‌سایت خود استفاده کنید. این طرح شامل نام دامنه نمی‌شود بنابراین اگر تصمیم به نگهداری وب‌سایت خود دارید باید حساب کاربری خود را ارتقا دهید.
4- (SSL) رایگان با تمام برنامه‌های ویکس ارائه می‌شود. تنها کاری که باید در این مورد انجام دهید فعال کردن آن برای وب‌سایت خودتان است.

نکته
پروتکل (Socket Secure Layer, SSL)  یک استاندارد وب برای کد کردن اطلاعات بین کاربر و وب‌سایت است. اطلاعاتی که توسط یک اتصال (SSL) مبادله می‎شوند، به‌صورت کد شده ارسال خواهند شد و بدین ترتیب اطلاعات مبادله ‌شده از دزدیده شدن یا استراق‌ سمع محافظت می‌شوند. (SSL) امکان ارسال محرمانه اطلاعات خصوصی مانند شماره کارت اعتباری به یک وب‌سایت خاص را برای شرکت‌ها و مشتریانشان فراهم می‌کند.

نقاط ضعف Wix:

1- با استفاده از طرح‌های رایگان پلتفرم ویکس، تبلیغات و آرم این پلتفرم در سایت شما نمایش داده خواهد شد. برای رهایی از این موضوع باید حساب کاربری رایگان خود را به یک حساب کاربری پولی، ارتقا دهید.
2- اگر زمانی تصمیم بگیرید که دیگر از خدمات سایت ویکس استفاده نکنید باید مسیر پرپیچ‌وخمی را طی کنید. حتی شاید در خلال فرایند انتقال، از ادامه انجام این مسیر پشیمان شوید!

 

No comments:

Post a Comment